Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αισιοδοξία για Άλβες στα Ψαχνά

Την Τετάρτη (02/11) κατατέθηκαν τα υπομνήματα.

 

 

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα ανακοινώσει την Πέμπτη (03/11) την απόφασή της σχετικά με την ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Λουίς Άλβες για την υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες. Η πλευρά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ψαχνών παρέδωσε ιατρικές γνωματεύσεις, που πιστοποιούν ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και παραμονές του αγώνα Ιωνικός - Ηλιούπολη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και δεν αγωνίστηκε.

 

Ο Άλβες είναι λογικό να μην βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού το καλοκαίρι για τον ίδιο ήταν επεισοδιακό. Εκτός από την εμπλοκή του στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων, είδε τη μεταγραφή του στον Πανθρακικό να ναυαγεί, γιατί οι Ακρίτες δεν πήραν το ρίσκο να τον αποκτήσουν λόγω του προβλήματος υγείας, το οποίο, πάντως, δεν του απαγορεύει να συνεχίζει να παίζει μπάλα.

 

Στον Ηρακλή Ψαχνών αναμένουν με αγωνία την απόφαση, αν και οι διοικούντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τελικά ο Βραζιλιάνος θα αθωωθεί και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή, Αντώνη Πριόνα. Απών από το παιχνίδι της Παρασκευής (04/11) με τον Εθνικό Αστέρα θα είναι και ο Ροντρίγκο Γκονσάλβες που θα εκτίσει τη 2η από τις 5 αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep