Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρασκευή με Βατανιακό

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (25/10) τον Βατανιακό στην Κατερίνη.

Στο γήπεδο που αγωνίζεται και ο Πιερικός θα παίξει με τον Βατανιακό στην 5η αγωνιστική ο Ηρακλής, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ. Στο αγωνιστικό σκέλος, συμμετείχε κανονικά ο Μπάμπα ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, ενώ ατομικό έκαναν Τάι και Ονουάτσι. Επίσης το παρών έδωσε στην προπόνηση και ο Γιώργος Τσερκέζος, ο οποίος πλέον υπηρετεί στην Θεσσαλονίκη και θα μπορεί να παρακολουθεί τις υποχρεώσεις της ομάδας χωρίς
Τα εισιτήρια για την αναμέτρησης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/10 στο Καυτανζόγλειο θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του γηπέδου την μέρα του αγώνα και θα κοστίζουν 5 ευρώ για το πέταλο (Θύρες 7,8,9,10), 10 ευρώ για την κεντρική(Θύρες 11,12,13,14,15) και 15 ευρώ στο σκέπαστρο (Θύρες 3,4,5,6).
Στα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου την Κυριακή θα διατίθενται λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς του τμήματος μπάσκετ για να έχουν την δυνατότητα όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν λαχνούς για να ενισχύσουν και το τμήμα του μπάσκετ.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Οκτώβριος 2013 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep