Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Ο Βύζας είναι ιδέα και δεν έχει τιμή»

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος με δήλωσή του στο flnews.gr επιτίθεται προς εκείνους που ασκούν ανώνυμα κριτική.

Ο ισχυρός άνδρας του Βύζαντα, Σωτήρης Μαυρονάσιος, βγήκε μπροστά και με δήλωσή του στο flnews.gr εξαπέλυσε επίθεση σε εκείνους που βγαίνουν ανώνυμα και ασκούν κριτική για το πώς διοικείται η ομάδα. Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για τη μέτρια εικόνα του συλλόγου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και υποστήριξε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι η συνέχεια καλύτερη.
Αναλυτικά: «Θέλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο γιατί πραγματικά αυτές τις 3 αγωνιστικές τους απογοητεύσαμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχουν στα Μέγαρα και στον φίλαθλο κόσμο άνθρωποι αξιόλογοι που πραγματικά βοηθούν την ομάδα και τη στηρίζουν στο μέτρο του δυνατού. Αυτούς τους ευχαριστούμε και ιδιαίτερα τελευταία.

Και τον Δήμαρχο Μεγάρων για τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που κάνουμε. Όμως, εγώ προσωπικά και η διοίκηση της ΠΑΕ, στέλνουμε ένα μήνυμα: Να σταματήσουν τα ανώνυμα ποντίκια με τις ανώνυμες συνεντεύξεις. Όποιος έχει άντερα και ψυχή και θέλει να κάνει κριτική, να βγει επώνυμα. Όλους τους υπόλοιπους τους ανώνυμους, η ΠΑΕ δεν τους βλέπει καθόλου. Δεν υπάρχουν για εμάς. Αφού λένε ότι η εταιρία είναι κερδοφόρα, ας έρθουν να την πάρουν.

Να είναι σίγουρος ο φίλαθλος κόσμος των Μεγάρων ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Η πρότασή μας η καλοκαιρινή, που αφορά στην παράδοση της ΠΑΕ, ισχύει. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν πωλείται η ομάδα, αλλά παραχωρείται. Ο Βύζας είναι ιδέα και οι ιδέες δεν έχουν τιμή. Όποιος επιθυμεί και έχει τις ανάλογες προϋποθέσεις είναι ευπρόσδεκτος να πάρει την ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 15 Οκτώβριος 2013 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep