Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Χειρότερη εμφάνιση δεν έχω δει»

Ο Γιάννης Κόντης εξήγησε στο flnews.gr γιατί έδειξε την έξοδο στον Τακη Γκώνια.

Ημέρα απολύσεων ήταν η Δευτέρα (14/10) στη Football League και μία από τις ομάδες που ψάχνουν πλέον προπονητή είναι η Γλυφάδα. Ο Τάκης Γκώνιας αποτελεί παρελθόν, όχι τόσο για την ήττα (2-0) από τον Παναιγιάλειο, όσο για την εμφάνιση και όπως δήλωσε στο flnews.gr ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Κόντης: «Συζητάμε να δούμε σε τι οφείλεται αυτή η πορεία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, υπήρχαν προβλήματα στην προετοιμασία, όμως πάντα υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Δεν μπορούσε μία εμφάνιση όπως αυτή απέναντι στον Παναιγιάλειο να περάσει έτσι. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει σε ομάδα».

Φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη η δικαιολογία του Τάκη Γκώνια για τον αγωνιστικό χώρο, καθώς και η ομάδα του Αιγίου έπαιζε στο ίδιο γήπεδο, όμως έδειξε σαφώς ανώτερη και επικράτησε δίκαια. «Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο που νίκησε δίκαια. Του εύχομαι καλή συνέχεια», είπε ο Κόντης. Σε ό,τι αφορά στον Γκώνια ανέφερε: «Έχει εκπληκτική φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο και θα κάνει σπουδαία καριέρα στο μέλλον. Απλά τώρα δεν μας βγήκε η συνεργασία».

Σε ερώτηση του flnews.gr για τον αντικαταστάτη, ο Κόντης συμπλήρωσε: «Μιλάμε με δύο, τρεις περιπτώσεις προπονητών και σύντομα θα έχουμε καταλήξει». Ως επικρατέστερος αντικαταστάτης εμφανίζεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος που είχε συνεργαστεί με τον ίδιο στον Άρη. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ υποστήριξε: «Έχουμε κάποιες επαφές, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν». Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται και Ισπανός.

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep