Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καταθέσαμε την ψυχή μας»

Εύσημα του Πέτρου Δημητρίου στους παίκτες του και στον κόσμο.

Μία μέρα μετά τη σπουδαία επιτυχία του Πανηλειακού, την κατάκτηση δηλαδή της τρίτης σερί νίκης στο πρωτάθλημα, ο Πέτρος Δημητρίου έσπευσε με νέες δηλώσεις να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για το κατόρθωμά τους. Οι Πυργιώτες νίκησαν τον Αστέρα Μαγούλας και βαδίζουν ακάθεκτοι στη Football League.
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανηλειακού, που σε ένα ακόμη παιχνίδι κατέθεσαν και την ψυχή τους και έδειξαν τρομερή δύναμη και αποφασιστικότητα. Η ομάδα έπαιξε σχεδόν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο, κάτι που δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο, γιατί είχαμε σωστή τακτική και επιπρόσθετα με παίκτη λιγότερο πετύχαμε το γκολ και φτάσαμε στην νίκη. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εκπληκτικό, δουλεύουμε πάρα πολύ και θέλουμε όλα αυτά να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα, που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
Φυσικά και δεν ξέχασε τον κόσμο του Πανηλειακού ο Πέτρος Δημητρίου: «Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτόν τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που συσπειρώνεται διαρκώς γύρω από την ομάδα, την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και αποδεικνύει ότι πιστεύει σε αυτά τα παιδιά. Θεωρώ ότι ήταν ώρα πλέον να ξυπνήσει αυτό το θηρίο, που είναι ο κόσμος του Πανηλειακού, αγκάλιασε αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς το μόνο που μπορούμε να του υποσχεθούμε είναι ότι θα δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας μέσα στο γήπεδο προκειμένου να του χαρίσουμε και άλλες μεγάλες χαρές».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep