Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τέλος ο Στράντζαλης!

Παρελθόν από τον πάγκο του Αχαρναϊκού αποτελεί ο Γιώργος Στράντζαλης.

Μία αναμενόμενη απόφαση πήρε το πρωί της Δευτέρας (14/10) η διοίκηση του Αχαρναϊκού και προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Στράντζαλη.

Ο 44χρονος προπονητής πρόλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα του Μενιδίου σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος, με απολογισμό δύο ήττες εντός έδρας από Παναιγιάλειο και Επισκοπή και μία ισοπαλία εκτός με τον Φωστήρα. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τον Φωκικό. Μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Ρεθύμνου αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών και φάνηκε ότι το κλίμα ήταν βαρύ για τον ίδιο. Έτσι, το πρωί ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει:

«Λύνεται η συνεργασία του Αχαρναϊκού με τον Προπονητή Γιώργο Στράντζαλη. Η απόφαση πάρθηκε σήμερα το πρωί, ύστερα από κοινή συνεννόηση των δύο πλευρών δίχως να υπάρξει καμία ρήξη. Το Διοικητική Συμβούλιο της ΠΑΕ Αχαρναϊκός ευχαριστεί τον κ. Στράντζαλη για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Ήδη πραγματοποιούνται επαφές για την εύρεση του καταλληλότερου προπονητή για την ομάδα, ενώ μέχρι τότε αναλαμβάνει την προετοιμασία ο Βοηθός Προπονητή κ. Μάκης Παπαδόπουλος».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep