Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κολονέλο: «Δεν μπορούν τα παιδιά»

Ο τεχνικός της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο, δήλωσε ότι είναι λογικό οι παίκτες του να μην τα καταφέρνουν όπως πρέπει στη Football League.

Μετά την ήττα της ομάδας του από τον Εθνικό Γαζώρου ο Ιταλός είπε: «Ο Εθνικός Γαζώρου πέτυχε μια δίκαιη νίκη. Εμείς ξεκινήσαμε αρκετά καλά, όμως στο γκολ χάσαμε την ενότητά μας και αυτό είναι φυσιολογικό διότι οι 20 ποδοσφαιριστές μας συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία διαθέτει παίκτες γι’ αυτή την κατηγορία. Σε αυτή την περίπτωση ή δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό ή χάνεις με 3-0. Το ότι έχουμε νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές είναι ένα πρόβλημα όμως είναι φυσιολογικό ακόμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Ο Εθνικός Γαζώρου διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και δικαιούταν τη νίκη».
Ο Λάζαρος Φωτιάς υποστήριξε: «Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Προερχόμασταν από μια σημαντική νίκη επί της Καβάλας και ήρθαμε σήμερα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Εθνικός Γαζώρου ήταν πολύ καλός. Στη συνέχεια έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και ευελπιστούμε φέτος να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep