Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν περίμενα τέτοια εικόνα»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στις πρώτες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στις πρώτες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Ο Σίνιτσα Γκόγκιτς τόνισε πως γίνεται δουλεία στον Ηρακλή, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα βγουν στο γήπεδο. 

Στις ευκαιρίες που χάθηκαν, αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Πιερικό στάθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς. 

«Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει με τον Σιατραβάνη στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό. Γενικά έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σαφώς έχουμε πλάνο, όμως δεν βγαίνει μέχρι στιγμής στο γήπεδο. Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ. Αυτό είναι και ένα θέμα των παικτών. Πρέπει να πάρουν ορισμένες πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο». 

Για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, είπε: 

«Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται. Το θέμα είναι το πιστέψουν και οι παίκτες. Δεν περίμενα πέρα από την συγκομιδή να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτή η δουλειά που έχει γίνει θα βγει μέσα στο χορτάρι».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιανουάριος 2014 03:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep