Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλύτεροι στη συνέχεια»

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για την ήττα σοκ της πρεμιέρας από τον Απόλλωνα 1926 και τόνισε ότι ο Πιερικός θα είναι καλύτερος στη συνέχεια.

Με δηλώσεις, ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας της Κατερίνης αναφέρθηκε ακόμη στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, αλλά και στο αυριανό (12/10) παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «metrosport»:

«Η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά, αν και προερχόταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σίγουρα με όχι καλή ψυχολογία. Ύψωσε το ανάστημα της και διεκδίκησε τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται πολύ καλή. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιγινιακός ανέβασε την απόδοση του και θέλησε να κάνει καταστάσεις στην εστία μας. Έχασε μία ωστόσο μόνο ευκαιρία. Είναι δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ δύσκολο με αντίπαλο τον Ηρακλή».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Θεωρώ ότι η ομάδα κάνοντας παιχνίδια για το πρωτάθλημα θα ανεβάζει την απόδοση της και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Για όλους μας ήταν «σοκ» η ήττα από τον Απόλλωνα. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε κανείς. Δεν μας βοήθησε το γήπεδο καθόλου για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Με την επιστροφή μας στο δικό μας γήπεδο θα βρούμε την αυτοπεποίθηση και τον καλό μας εαυτό».

Για το αν έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα: «Όσον αφορά την ενδεκάδα, έχω καταλήξει. Με μία-δυο αλλαγές που πάντα θα υπάρχουν. Περιμένουμε και τον Μπρίτο για να δούμε πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Οκτώβριος 2013 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep