Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούρτης: «Θα είμαι ο νέος πρόεδρος»

Ο νέος πρόεδρος της Ζακύνθου θα είναι ο Ντίνος Κούρτης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του.

Ο Ντίνος Κούρτης, ο οποίος έκανε τη συμφωνία με τους Ιταλούς, φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή «3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ» του IONIAN CHANNEL, και επιβεβαίωσε τα όσα έχουν ακουστεί περί ανάληψης προεδρικών καθηκόντων:

«Ναι, θα είμαι ο νέος Πρόεδρος της ομάδας, απλά υπάρχουν κάποια θέματα διαδικαστικά και είναι πλέον θέμα χρόνου». Επίσης, τόνισε ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός καλού συνόλου, που θα αποτελείται από νέα ντόπια παιδιά.

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ισαάκ Κανακίδης: «Ήδη έχουν αρχίσει και μπαίνουν κάποιες βάσεις στην ομάδα. Δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και όπως είδατε την Κυριακή, παίζουμε με την μπάλα κάτω. Να ξέρετε ότι ακόμα δεν έχετε δει ούτε το 50% των δυνατοτήτων αυτών των παιδιών. Στόχος μας είναι η ομάδα να μείνει άνετα στην κατηγορία, προσφέροντας παράλληλα και καλό θέαμα. Η δε φιλοσοφία μας, η ομάδα να στελεχώνεται από παιδιά του νησιού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής».

Για το προπονητικό κέντρο στο Βανάτο σχολίασε: «Η Δημοτική αρχή μας παραχώρησε το γήπεδο στο Βανάτο, το οποίο ονειρευόμαστε να γίνει προπονητικό κέντρο τελευταίας γενιάς. Στόχος μας είναι να διοργανώνουμε camp ευρωπαϊκών προδιαγραφών και γιατί όχι να φιλοξενούμε τα παιδιά των ομογενών μας σε Αμερική και Αυστραλία (μας το έχουν ζητήσει), αφού το νησί διαθέτει αεροδρόμιο και άριστες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις».

Πηγή: zantesport.gr

Last modified onΤετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep