Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο

Ο Παναιγιάλειος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στην ομάδα απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων.

Μέσω ανακοίνωσης τον συγχαίρει για την άψογη στάση που κράτησε στο πρώτο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων και υπενθυμίζει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει θεσπίσει φέτος η διοργανώτρια αρχή.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα, στον εντός έδρας αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων. Περισσότερο δε, για την άψογη στάση που κράτησαν όλοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και για την κατανόηση που έδειξαν στα ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα, τα οποία τηρήθηκαν τόσο κατά την είσοδό τους όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διευκρινίζεται ότι, τα μέτρα έχει θεσπίσει φέτος η διοργανώτρια Αρχή στα πλαίσια της καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα και οι ποινές θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές για τα σωματεία που δεν τα τηρούν. Το πρώτο δείγμα γραφής ήταν άψογο για την ομάδα και τον κόσμο της και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Με την παρουσία και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της, η ομάδα μας θα παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών και θα συνεχίζει να χαρίζει όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές».

Last modified onΤρίτη, 08 Οκτώβριος 2013 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep