Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Θεοδοσιάδης: «Έχουμε παράπονα»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης στάθηκε σε δύο φάσεις του αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για την κόκκινη κάρτα και για ένα πέναλτι που ζητούν οι Θεσσαλοί. Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία...

«Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη της», είπε αρχικά ο Θεοδοσιάδης και συνέχισε: «Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου, γιατί σε ένα δύσκολο ματς και σε αντίξοες συνθήκες έπαιξαν με πάθος, είχαν θέληση, κυριάρχησαν σε πολλά διαστήματα και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Εννοώ τη φάση του πέμπτου λεπτού που μείναμε με παίκτη λιγότερο και αυτή του πέναλτι που σημάδεψαν το ματς. Ήταν μεν επικίνδυνο μαρκάρισμα, αλλά όχι για κόκκινη. Στη φάση του πέναλτι ο Στόικος έχει παρατεταμένο χέρι τουλάχιστον ένα μέτρο μέσα στην περιοχή και εκεί η διαιτησία μας αδίκησε.

Αν και παίζαμε με παίκτη λιγότερο, δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας, είχαμε passing game, ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Η Δόξα μας πίεσε και σε μία στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο οι παίκτες μου δεν επηρεάστηκαν, βρήκαν τα πατήματά τους, τα έδωσαν όλα, αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Δεν σταματάμε. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Το μυαλό μας είναι ήδη στην Καβάλα. Συγχαρητήρια στον κύριο Βασιλακάκη και τη Δόξα. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματά της».

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep