Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κερδίσαμε από την ήττα»

Ο Τάκης Γκώνιας μίλησε για την βελτίωση της Γλυφάδας που χτίζεται από την αρχή για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Τάκης Γκώνιας μίλησε για την βελτίωση της Γλυφάδας που χτίζεται από την αρχή για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Τάκης Γκώνιας μίλησε για τα κέρδη μια ήττας, την υπεροχή της Γλυφάδας και το ωραίο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει για να φέρει κόσμο στο γήπεδο.

«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πλήρη υπεροχή, με κατοχή μπάλας περίπου 80-20 υπέρ μας. Απο κει και πέρα, το ποδόσφαιρο, πρέπει να το προστατεύουμε όλοι. Είδαμε στο δεύτερο μέρος συνεχείς καθυστερήσεις από τους παίκτες των γηπεδούχων, τα μπολ - μπόις να έχουν ...εξαφανιστεί, και γενικά πράγματα που δεν είναι σε όφελος του ποδοσφαίρου»

Παράπονα για τις καθυστερήσεις που έκαναν στο τέλος οι γηπεδούχοι εξέφρασε ο προπονητής της Γλυφάδας, Τάκης Γκώνιας.

«Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό για τη νίκη του, όπως και στον Πέτρο Δημητρίου, που πιστεύω ότι έχει βάλει ήδη τη σφραγίδα του σε μια ομάδα που έχει χτιστεί από την αρχή, όπως κάναμε και εμείς. Είχαμε για άλλο ένα ματς πολύ καλή εμφάνιση. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας διάστημα στα παιχνίδια μας ως τώρα. Με αυτό το στυλ θα παίζουμε, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Οπως έχω πει από την πρώτη μέρα, εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κι όχι απλά μπάλα. Η μπάλα είναι το μέσο με το οποίο παίζεται το ποδόσφαιρο.

«Είχαμε για άλλο ένα ματς πολύ καλή εμφάνιση. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας διάστημα στα παιχνίδια μας ως τώρα. Με αυτό το στυλ θα παίζουμε, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Οπως έχω πει από την πρώτη μέρα, εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κι όχι απλά μπάλα».

Η Γλυφάδα με τον τρόπο αυτό, αλλά και με τις νίκες που θα κάνουμε με ωραίο ποδόσφαιρο θα φέρουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και θα γεμίζουμε με τον τρόπο παιχνιδιού μας το γήπεδο Καισαριανής που είναι η έδρα μας. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό το αποτέλεσμα. Μπορεί να κερδίσεις και να είσαι ...χάλια από εμφάνιση. Και μπορεί να χάσεις αλλά να έχεις κάνει μεγάλο βήμα μπροστά. Εμείς ένα ακόμα τέτοιο βήμα, κάναμε σήμερα. Μετά κι από αυτό που είχαμε κάνει στο πρώτο παιχνίδι μας στο Βόλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πλήρη υπεροχή, με κατοχή μπάλας περίπου 80-20 υπέρ μας. Απο κει και πέρα, το ποδόσφαιρο, πρέπει να το προστατεύουμε όλοι. Είδαμε στο δεύτερο μέρος συνεχείς καθυστερήσεις από τους παίκτες των γηπεδούχων, τα μπολ - μπόις να έχουν ...εξαφανιστεί, και γενικά πράγματα που δεν είναι σε όφελος του ποδοσφαίρου».

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep