Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφιερωμένη στον κόσμο»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, αφιέρωσε τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ζακύνθου στον κόσμο.

Ο Θεοδοσιάδης με δηλώσεις του στο flnews έμεινε ικανοποιημένος από το τρίποντο κόντρα στους νησιώτες και αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Μίλησε ακόμη για το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, για το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι η Αναγέννηση θα αποτελέσει την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και για την μη ύπαρξη ξένων στο ρόστερ της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο flnews:

«Ήταν το πρώτο επίσημο ματς και θέλαμε πολύ τη νίκη. Είχε ιδιαιτερότητες, πάντα η πρεμιέρα κρύβει κάποιες παγίδες. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Στα πρώτα 15 -20 λεπτά μας κυρίευσε το άγχος της πρώτης αγωνιστικής. Μετά το πρώτο γκολ πήραμε τα ηνία, την κατοχή και είχαμε πολλές φάσεις για γκολ. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο και με το δεύτερο τέρμα κλείδωσε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο είπε: «Είναι κοντά στην ομάδα και στην προσπάθεια που γίνεται. Τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε τη νίκη».

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα: «Παίζουμε με μία ιστορική ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αμφίρροπα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Για το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι η Αναγέννηση θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος: «Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Μέσα στο αγωνιστικό χώρο θα φανούν οι στόχοι της ομάδας».

Για το ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ξένους στο ρόστερ της: «Δεν έχουμε ξένους. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας, να στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχουν προκύψει αγωνιστικά προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας.

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep