Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα νιώσω περίεργα...»

Ο Πέτρος Τσιτσιμπής μίλησε για την επιστροφή του στο Πανθεσσαλικό.

Ο Τύρναβος έκανε το σκορ της ημέρας την Κυριακή (29/09), επικρατώντας 3-0 του Βατανιακού και από την Τρίτη (01/10) θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη θεσσαλική μάχη με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Κεντρικό πρόσωπο ο γενικός διευθυντής, Πέτρος Τσιτσιμπής, ο οποίος επιστρέφει στο Βόλο ως αντίπαλος των «κυανόλευκων» και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sport7.gr» δεν έκρυψε ότι θα νιώσει περίεργα... Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του που επιστρέφει στο γήπεδο που πέρασε με τη Νίκη πολλές ωραίες στιγμές:

«Θα νιώσω σίγουρα περίεργα με το που θα επιστρέψω σε ένα γήπεδο στο οποίο έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Αυτό που έζησα στη Νίκη δεν πρόκειται να το ξαναζήσω. Για μένα η Νίκη δεν ήταν μόνο σχολείο, ήταν… Πανεπιστήμιο. Δέθηκα με την ομάδα, δέθηκα με τον κόσμο και έζησα πράγματα και εμπειρίες, σημαντικά για την καριέρα μου και για τη ζωή μου γενικότερα, που δεν πρόκειται να τα ξεχάσω. Μου αρέσει που θα νιώσω αυτή την ατμόσφαιρα από τον πάγκο μιας αντίπαλης ομάδας. Για μένα η Νίκη όπως και να χει είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο».

Για το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες:

«Πρόκειται για ένα Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που ξεκίνησαν νικηφόρα στην πρεμιέρα, πετυχαίνοντας νίκες που ξεχώρισαν. Η Νίκη με το διπλό στη Δράμα και ο Τύρναβος με τα τρία γκολ απέναντι στον Βατανιακό. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, που θα χαρίσει θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Ο Τύρναβος σε κάθε ματς, όπως και όλες οι ομάδες κυνηγούν την επιτυχία. Αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Η Νίκη έχει μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να έχουμε πολύ καλή παρουσία για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: www.sport7.gr

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep