Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλαποτλής: «Ενδιαφέρον πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής, μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα της Football League και το βόρειο όμιλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δίκτυο Τηλεόραση, ο Γιώργος Καλαποτλής υποστήριξε ότι ο βόρειος όμιλος θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, ενώ αναφέρθηκε στο στόχο της γρήγορης παραμονής, τη συνεργασία του με τον Μάκη Κατσαβάκη και τον κόσμο, από τον οποίο ζήτησε να αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής:

Για το πρωτάθλημα της Football League που ξεκινά τόνισε: «Ο Βόρειος όμιλος στον οποίον και συμμετέχουμε είναι ο πιο δύσκολος, ο πιο δυνατός από τους δύο, με ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής, η Νίκη Βόλου, η Κέρκυρα, η Δόξα Δράμας, ο Πιερικός, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ και οι ομάδες που ανεβήκανε είναι ενισχυμένες. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην μορφή του οποίου αναγκαστικά οδηγηθήκαμε. Είναι λιγότερες οι μετακινήσεις, μειώθηκαν τα έξοδα, ωστόσο δεν έχει την αίγλη που θα θέλαμε. Όλοι θα θέλαμε μια Football League με 18 ομάδες».

Για τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη ανέφερε: «Κάθε τεχνικός προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα και σίγουρα είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη. Έχουμε τέλεια συνεργασία, εμπιστεύεται τους νέους παίκτες, έχει βγάλει πολλούς και αυτό περιμένουμε και ελπίζουμε να κάνει και στον Εθνικό, καθώς έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Θεωρούμε ότι θα χτίσουμε πάνω σε αυτούς και θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και για το μέλλον».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο είπε: «Οι στόχοι είναι άνετη παραμονή όσο το δυνατόν νωρίτερα για να παίξουν και οι μικροί και να βοηθήσουν και οι έμπειροι, να υπάρξει χημεία. Όσο πιο ψηλά τερματίσουμε από εκεί και πέρα, τόσο το καλύτερο για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο».

Για την άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ που εξασφαλίστηκε από την ομάδα: «Για εμάς ήταν αυτονόητο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίρναμε αδειοδότηση. Είμαστε νοικοκυρεμένοι όσο γίνεται και έτσι θα πορευόμαστε προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα. Οικονομικά θέματα υπάρχουν πλέον σε όλες τις ομάδες με τις μειώσεις που υπάρχουν στα έσοδα και περισσότερο φέτος όσον αφορά τον ΟΠΑΠ, ωστόσο προσπαθούμε και τα προβλέπουμε και δεν απλώνουμε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμα μας. Κάνουμε χρηστή διοίκηση για να μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Για τα προβλήματα του Δημοτικού γηπέδου: «Ο Εθνικός Γαζώρου φιλοξενείται στο Δημοτικό γήπεδο και το συντηρεί. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, ο κ. Χατζημαργαρίτης κάνει μία τεράστια προσπάθεια για την άδεια. Την έχει πάρει το γήπεδο μέχρι τις 15/10, ωστόσο λύνονται και τα υπόλοιπα ζητήματα που υπήρχαν προκειμένου να πάρει μόνιμη άδεια και αυτό είναι μία προσωπική του επιτυχία. Νυχθημερόν ασχολείται με αυτό, τα πάει περίφημα και το πρόβλημα θα λυθεί».

Για τα γήπεδα που έχει στην διάθεση του ο Εθνικός: «Ο Χρήστος Μέγκλας με την τρέλα που έχει με τους αγωνιστικούς χώρους και τις υποδομές συντηρεί αρκετά γήπεδα και έτσι δίνουμε τις προϋποθέσεις σε προπονητές και παίκτες να δουλεύουν όπως πρέπει. Είναι ευλογία που είναι μαζί μας ο Χρήστος Μέγκλας και του αρέσει και όλο αυτό».

Για την οργάνωση του Εθνικού Γαζώρου: «Οι ανάγκες μας επιβάλουν την οργάνωση και η φιλοσοφία του Δ.Σ είναι να λειτουργεί η ομάδα σε αξιοπρεπή πλαίσια. Και για εμάς ήταν κάτι άγνωστο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά καθημερινά μας διδάσκει πράγματα. Προσαρμοζόμαστε και δημιουργούμε μία καλή οργάνωση».

Για τις τιμές των εισιτηρίων: «Είναι φθηνές, ίδιες όπως και πέρυσι. Θα θέλαμε ίσως και πιο κάτω, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια από την διοργανώτρια. Σίγουρα ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, αλλά όποιος θέλει να έρθει να δει ποδόσφαιρο το κάνει εύκολα πλέον».

Για τον κόσμο: «Ο Εθνικός απευθύνεται σε όλο το νομό, καθώς έχουμε ξεφύγει από τα στενά όρια του ερασιτεχνισμού και εκπροσωπούμε τις Σέρρες στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πρέπει και θέλουμε να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας, να έρθει στο γήπεδο, να βοηθήσει. Χρειαζόμαστε τον Σερραίο φίλαθλο και ελπίζω να τον έχουμε».

Πηγή: metropolis972.gr

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 10:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep