Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Θα φύγει από τα Μέγαρα ο Βύζας»

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος των μεγαρίτικων ΜΜΕ.

«Υπάρχει η σκέψη να αλλάξει έδρα η ομάδα, να φύγει από την πόλη, αν δεν αλλάξει η τακτική των τοπικών ΜΜΕ. Όποιος από εδώ και πέρα τολμήσει να παίξει με την ιστορία του Βύζαντα διαρρέοντας φήμες που απέχουν από την πραγματικότητα, όπως ότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, όπως γράφτηκε στα τοπικά σάιτ και τις εφημερίδες, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και με την ΠΑΕ»

Έξαλλοι με τα ΜΜΕ των Μεγάρων οι άνθρωποι του Βύζαντα. Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, που «τρέχει» τις εξελίξεις στους «κιτρινόμαυρους», βγήκε μπροστά και με δήλωσή του στο flnews.gr υποστήριξε: «Όποιος από εδώ και πέρα τολμήσει να παίξει με την ιστορία του Βύζαντα διαρρέοντας φήμες που απέχουν από την πραγματικότητα, όπως ότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, όπως γράφτηκε στα τοπικά σάιτ και τις εφημερίδες, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και με την ΠΑΕ. Και ο νοών νοείτω.

Φαίνεται μερικούς τους πειράζει η παρουσία του Βύζαντα για μια ακόμα φορά στη Football League. Ενοχλεί πολλούς. Τους λέω λοιπόν ότι θα ενοχλούνται για πολύ καιρό ακόμα. Υπάρχει η σκέψη να αλλάξει έδρα η ομάδα, να φύγει από την πόλη, αν δεν αλλάξει η τακτική των τοπικών ΜΜΕ».

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep