Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αφιέρωμα στον Πύργο

Σειρά του Πανηλειακού για το αφιέρωμα του OTE TV.

Το συνδρομητικό κανάλι συνεχίζει τα αφιερώματά του στις ομάδες της Football League και σήμερα (23/9) βρίσκεται στον Πύργο, προκειμένου να τραβήξει πλάνα από την προπόνηση στο γήπεδο της Συντριάδας και να πάρει συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές του Πανηλειακού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου, Πέτρος Δημητρίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καραπέτσα, ο οποίος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο, έχει χάσει έδαφος, και έτσι θα απουσιάσει από τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων την Παρασκευή (27/9).

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον γιατρό Παναγιώτη Αθανασόπουλο: «Η Π.Α.Ε. Πανηλειακός νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κύριο Αθανασόπουλο Παναγιώτη ιατρό μικροβιολόγο που για μια ακόμη φορά προσέφερε δωρεάν στον Πανηλειακό τις αιματολογικές-μικροβιολογικές εξετάσεις των παιχτών της ομάδας. Ο κος Αθανασόπουλος διατηρεί το ιατρείο του στον Πύργο στην οδό Μανωλοπούλου 6. Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτήν του την προσφορά και εκτιμούμε ιδιαίτερα το ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα όταν τον χρειαστούμε».

Last modified onΔευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep