Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Δεν κερδίζουν οι φανέλες»

Ιδιαίτερα καυστικός ο Σίνισα Γκόγκιτς, που έστειλε μήνυμα στους παίκτες του Ηρακλή.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο, ο Σερβοκύπριος τεχνικός τόνισε ότι δεν κερδίζουν τα ματς οι φανέλες και ξεκαθάρισε ότι το σημερινό (15/9) παιχνίδι θα αποτελέσει μάθημα για τη συνέχεια:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ξέραμε ότι τα νοκ-άουτ παιχνίδια είναι δύσκολα. Ήμασταν αργοί είχαμε αποστάσεις από τις γραμμές δεν είχαμε τις σωστές πάσες ούτε κινήσεις χωρίς την μπάλα. Οι παίκτες του Τύρναβου έδειξαν μεγαλύτερο πάθος.».

Για τη φάση του πέναλτι του Τυρνάβου: «Εμείς μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, αλλά πάντα ο διαιτητής παίρνει την απόφαση».

Για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος, σχολίασε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να παίξουμε μπάλα. Είχε συνέχεια καθυστερήσεις και δεν είχαμε ηρεμία. Είχαμε πολύ βιασύνη στις κινήσεις μας. Για μένα είναι ένα καλό μάθημα για την συνέχεια. Οι παίκτες μας θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κερδίζουν οι φανέλες. Πρέπει να δίνεις το 200% σε κάθε ματς. Μου άρεσε που δείξαμε χαρακτήρα και προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να πάρουμε το ματς.

Σήμερα όμως πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα για την συνέχεια της χρονιάς. Ελπίζω να μην ξανά επαναληφθεί. Ευτυχώς νικήσαμε και δεν το πληρώσαμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε έτσι. Δηλαδή αν είσαι μεγάλη ομάδα και παίκτης πρέπει να δείξεις χαρακτήρα».

Είπε ακόμα: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί ήταν πρώτο επίσημο ματς και παίξαμε 120 λεπτά. Τα παιδιά που βγήκαν ως τραυματίες εύχομαι να είναι καλά. Μόνο που πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με καθαρό μυαλό. Δηλαδή στις δυσκολίες θέλει ηρεμία. Να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Γιατί τέτοια ματς μας περιμένουν στο πρωτάθλημα και τέτοιοι διαιτητές. Σφυρίγματα και καθυστερήσεις».

πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep