Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βομβαρδισμένο πρωτάθλημα» (video)

«Βομβαρδισμένο» χαρακτήρισε το πρωτάθλημα ο Γιώργος Χατζάρας για να περιγράψει τη νέα τάξη πραγμάτων στην Football League με την ύπαρξη των δύο ομίλων.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού εμφανίστηκε αντίθετος με τον χωρισμό των ομίλων, τονίζοντας ότι έτσι υποβαθμίζεται το πρωτάθλημα. Ακόμη, υποστήριξε ότι η ομάδα του στοχεύει στη διεκδίκηση της ανόδου μέσω των πλέι οφ, ενώ σχολίασε την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον Τύρναβο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό. Θέλαμε να τσεκάρουμε την εξέλιξη της ομάδας μας, αφού θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γιατί σε μία εβδομάδα έχουμε Κύπελλο. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω και δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Είμαστε μία ποιοτική ομάδα, αν και μας έλειπε ο πιο ποιοτικός μας παίκτης, ο Πέντα. Ο Τύρναβος είναι μία νεανική ομάδα, που τρέχει και πιέζει και πιστεύω ότι θα κάνει πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο να μπούμε στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα είναι βομβαρδισμένο, διότι όταν γίνονται όμιλοι είναι ό, τι χειρότερο για την ποιότητα του ποδοσφαίρου».

Media

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2013 10:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep