Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Θέλουμε ομοιογένεια»

Μετά την ήττα (1-0) του Πανηλειακού από την Καλαμάτα, ο Πέτρος Δημητρίου δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί το αποτέλεσμα στα φιλικά παιχνίδια.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου υπογράμμισε ότι ο Πανηλειακός είναι μία καινούργια ομάδα, που έχει ακόμη χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια και χημεία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο φιλικό με την Καλαμάτα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έγινε για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο ομάδων. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου:

«Για μας το αποτέλεσμα, όπως σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα, που μόλις ολοκληρώσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και επιστρέψαμε από το βουνό, όπου δουλέψαμε πάρα πολύ. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε ακόμη στην αρχή μίας καινούργιας προσπάθειας, με πολλούς καινούργιους παίκτες, που χρειάζονται τον χρόνο τους για να προσαρμοσθούν και κυρίως να αποκτήσει η ομάδα χημεία και ομοιογένεια. Προσωπικά θέλω ο Πανηλειακός να είναι έτοιμος στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν και αρχίζει το πρωτάθλημα, εκεί έχουμε μεθοδεύσει όλη την δουλειά και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Για το παιχνίδι με την Καλαμάτα είπε: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και τίποτε παραπάνω και έγινε για την σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας έδειξαν κάποια στοιχεία τους στο παιχνίδι και ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξαν ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής χωρίς ουσιαστικά να έχουν κάνει ούτε μία προπόνηση με την ομάδα καθώς αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Θεωρώ ότι ο χρόνος πλέον δουλεύει για μας, υπάρχουν πολλές και καλές εναλλακτικές λύσεις και θα πρέπει να βρούμε τα πρόσωπα εκείνα που θα παρουσιασθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να προχωρήσουμε. Ο Πανηλειακός έδειξε ότι έχει δυνατότητες, μπορεί να σταθεί με αξιώσεις, ενώ και ο κόσμος δείχνει να «αγκαλιάζει» αυτή την νέα προσπάθεια και να είναι σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον διαψεύσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2013 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep