Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νήαρ Ηστ για έδρα

Το γήπεδο της Νήαρ Ηστ θέλουν για έδρα οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα.

 

 

Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο Εθνικό Στάδιο Καισαριανής, οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα έχουν εκφράσει την επιθυμία να παίξουν σαν γηπεδούχοι στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ, το άλλο γήπεδο της Καισαριανής, όπου ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν δώσει εκεί δύο φιλικά παιχνίδια.

 

Μάλιστα μετά το τελευταίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, που έγινε και αυτό στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ, οι τρεις αρχηγοί της Καισαριανιώτικης ομάδας (Χωριανόπουλος, Γκίτκος, Χανιώτης), αφού συζήτησαν με τους συμπαίκτες  τους, μίλησαν εκτενέστατα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη και του εξέφρασαν την επιθυμία να δηλωθεί το συγκεκριμένο γήπεδο σαν έδρα της ομάδας. Οι τρεις αρχηγοί στάθηκαν ιδιαίτερα στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νήαρ Ήστ, το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στην Καισαριανή και δεν θα είναι πρόβλημα για τον κόσμο της ομάδας και παράλληλα έχουν προσαρμοσθεί, καθώς έχουν δώσει εκεί δύο φιλικά παιχνίδια (με Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό), αλλά έχουν κάνει και κάποιες προπονήσεις.

 

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις των παικτών και πλέον θα απευθυνθεί στην διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να ξεπερασθούν τυχόν προβλήματα και να επιτραπεί η χρησιμοποίηση του γηπέδου της Νήαρ Ήστ σαν έδρα της ομάδας. Μάλιστα ο Βασίλης Αδαμάκης δείχνει διατεθειμένος και θα ενημερώσει την διοίκηση της  Football League ότι από την στιγμή που «ανάψει» το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση του γηπέδου της Νήαρ Ήστ ο Εθνικός Αστέρας θα κινηθεί έγκαιρα και για την τοποθέτηση ενός συγκεκριμένου αριθμού πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

 

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα είχαν την Κυριακή (23/10) ρεπό και από Δευτέρα επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις. Πάντως ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου είχε την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από την ομάδα Κ-20, που σε φιλικό αγώνα που έδωσε στο βοηθητικό γήπεδο της Καισαριανής, κέρδισε τον Αστέρα 2004 με 7-4. Ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους νεαρούς παίκτες, αφού έχει την ευθύνη όλης της ομάδας και την επίβλεψη σε όλα τα τμήματα, ενώ τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι υποδομές του συλλόγου.

 

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Βασίλης Αδαμάκης απευθύνουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Χατζημανωλάκη, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή και κηδεύθηκε στην Καισαριανή. Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα στην δεκαετία του 1980, με ανεκτίμητη προσφορά στον σύλλογο από πολλά πόστα και τον παρακολουθούσε ακόμη και τώρα, καθώς αρκετά συχνά βρισκόταν κοντά στην ομάδα. Στην τελευταία του κατοικία τον συντρόφευσε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Καισαριανής, αλλά και αρκετοί παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα.

 

Last modified onΚυριακή, 23 Οκτώβριος 2011 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep