Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξεμπούκωσε» στο δεύτερο

Ο Εθνικός Γαζώρου επιβλήθηκε με 4-0 της Κοζάνης σε φιλικό ματς στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών, στην Ομόνοια Σερρών.

Ανεκμετάλλευτο πέρασε το πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, με τον Εθνικό Γαζώρου να μπαίνει πιο δυνατά και από το 4ο λεπτό να απειλεί την αντίπαλη εστία με ψηλοκρεμαστό σουτ του Πολύζου που βγήκε λίγο άουτ. Ευκαιρία και στο 19΄ για τον Εθνικό Γαζώρου μετά από ωραία συνεργασία των Δέντσα – Παπαβασιλείου και τελικό αποδέκτη τον Κωνσταντινίδη, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ευκαιρία για την Κοζάνη στο 23΄ με σουτ του Τσικόπουλου μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 39΄ Ο Παπαβασιλείου κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, το οποίο εκτέλεσε ωραία ο ίδιος, όμως δεν μπήκε στην εστία. Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλούσιο σε γκολ από την πλευρά του Εθνικού Γαζώρου και η αρχή έγινε στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης (46΄) όταν ο Σκέριαντς με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 50΄ ο Ναστέφσκι με δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Νέα ευκαιρία στο 59΄ με σουτ του Παπαδόπουλου που βγήκε λίγο έξω από την εστία. Στο 63΄ ο Χατζηδημητρίου θα τριπλασιάσει τα τέρματα του Εθνικού Γαζώρου κάνοντας το 3-0. Ενώ το τελικό σκορ θα διαμορφώσει ο Γαϊδαρτζής στο 79΄ όταν θα έρθει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και θα σκοράρει κάνοντας το 4-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Μέλκας, Κοσμίδης, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Νικολίτσας, Κωνσταντινίδης, Πολύζος, Μεταλλίδης, Παπαβασιλείου, Τζούριτς. Αγωνίστηκαν και οι: Νύρλος, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος, Γαϊδαρτζής, Ναστέφσκι, Σκέριαντς, Παναγιωτίδης

ΚΟΖΑΝΗ: Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Χαματάϊ, Ντεμιράϊ, Γιάννης Τσικόπουλος, Πιπινίκας, Κυρ. Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ηλίας Τσικόπουλος, Προβίδας, Μαλούτας, Κουτσομήτρος, Σαμαράς, Δάμου, Κοσμίδης, καθώς και δύο νεαροί παίκτες υπό δοκιμή (ένας από την Κ-20 της Βέροιας και ένας από την Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου).

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep