Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εκπληκτική η προετοιμασία»

Εντυπωσιασμένος ο Πέτρος Δημητρίου από την προετοιμασία του Πανηλειακού.

Ο Έλληνας κάνοντας την αναφορά του επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. ‘Όλα στην ομάδα λειτουργούν στην εντέλεια, δουλεύουμε σε επαγγελματικά επίπεδα και θεωρώ ότι βάζουμε τις σωστές βάσεις για να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτός της Football League. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την προετοιμασία που κάναμε στο Καρπενήσι εκπληκτική αφού οι παίκτες ανταποκρίθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο και το κυριότερο δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, κομμάτι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο».
Συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα και θέλουμε τον χρόνο για να αποκτήσουμε συνοχή και ομοιογένεια στοιχεία πολύ σημαντικά. Από εδώ και πέρα το βάρος μετατοπίζεται σε θέματα αγωνιστικής τακτικής, θα δουλέψουμε πολύ σε αυτό τον τομέα και παρά το γεγονός ότι δεν μας απομένει και πολύς χρόνος μέχρι τα επίσημα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ο κόσμος του Πανηλειακού να είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα αυτή, πρέπει να «αγκαλιάσει» όλους τους παίκτες και να σταθεί δίπλα στον σύλλογο προκειμένου να προχωρήσουμε και να είναι σίγουρος ότι θα του δώσουμε πολλές χαρές. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καιόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι θα βγουν μέσα στο γήπεδο».
Την Πέμπτη με την Μυρίκη

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) στις 6.15 μμ στο Καρπενήσι, η ομάδα του Πύργου θα δώσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Μυρίκη. Θα είναι ένα τεστ προκειμένου να ξεμουδιάσουν οι παίκτες, να ξεφύγουν από την μονοτονία της σκληρής δουλειάς και των προπο0νήσεων και ο Δημητρίου δείχνει διατεθειμένος να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep