Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε αναζήτηση επιθετικού

Ο Βασίλης Μπαξεβάνος σημείωσε το ένα από τα έξι γκολ της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο φιλικό με το Νέο Μυλότοπο. Ο Βασίλης Μπαξεβάνος σημείωσε το ένα από τα έξι γκολ της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο φιλικό με το Νέο Μυλότοπο.

Τα Γιαννιτσά μπορεί να επικράτησαν με 6-1 του Νέου Μυλότοπου, αλλά βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού που θα δώσει το εύκολο γκολ που είναι απαραίτητο για το πρωτάθλημα.

Στο φιλικό ξεμούδιασμα με το Νέο Μυλότοπο οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών βρήκαν πολλές φορές τον δρόμο για τα δίχτυα και έδειξαν καλά στοιχεία στον προπονητή της ομάδας Αλέξη Αλεξίου. Ο Χατζηστεφάνου βρήκε δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Μοσχάκης, Στεργίδης, Γκάρτσιος και Μπαξεβάνος.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Πέλλας εξετάζει την περίπτωση κεντρικού επιθετικού που θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα του γκολ και θα δώσει τα γκολ που είναι απαραίτητα στο πρωτάθλημα της Football League. Εκτός από την αγορά του εξωτερικού υπάρχει και η ελληνική που τους απασχολεί και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για την απόκτηση επιθετικού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep