Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παίρνω τους παίκτες που θέλω»

Ο Τάκης Γκώνιας μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του ως προπονητής της Γλύφαδας, τονίζοντας ότι έχει το ελεύθερο να πάρει όποιους παίκτες θέλει!

Ο νέος τεχνικός της ομάδας των Νοτίων Προαστίων με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε ότι στόχος της Γλυφάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και υπογράμμισε ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα και όχι στόχος. Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι έχουν συμφωνήσει με την ομάδα ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος και ο Κυριάκος Δημακάκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκώνιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Αρχικά είπε: «Έχω την ελευθερία να πάρω τους παίκτες που θέλω και να αφήσω αυτούς που θεωρώ ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, από την στιγμή που μου το προσφέρει ο σύλλογος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά και θα τα πάμε καλά».

Για το αν έχει άγχος: «Δεν έχω καθόλου άγχος. Πίεση ναι, αλλά άγχος σε καμία περίπτωση. Για να πω την αλήθεια μου ζω για αυτή την πίεση και μου είχε λείψει πάρα πολύ αυτό το διάστημα».

Για τους στόχους του με την Γλυφάδα: «Εγώ αυτό που θέλω και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι η ομάδα μου θα παίζει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα. Φιλοσοφία μου είναι να παίζει σωστά η ομάδα μου, καθώς αυτός είναι ο τρόπος για να έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν πιστεύω ότι αν ένας σύλλογος δεν αγωνίζεται με τον σωστό τρόπο, τότε μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Κυριάκο Δημακάκο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν, αλλά δεν θέλουμε να λέμε ακόμα πολλά, ειδικά πριν κλείσουν στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα, αυτοί οι παίκτες που θα πάρουμε θα ταιριάζουν με την φιλοσοφία που έχουμε. Είπα και πριν ότι εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η επιτυχία δεν είναι στόχος, είναι αποτέλεσμα».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep