Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρουσίασε τους νέους

Ο ΑΟΧ παρουσίασε τα τέσσερα μεταγραφικά του αποκτήματα.

Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ και οι τέσσερις «νέοι», οι Μοντρούκιο, Γιάκοβιτς, Μάνικος και Βαρουξάκης δήλωσαν ευχαριστημένοι για τη μεταγραφή τους στη χανιώτικη ομάδα, ενώ τόνισαν ότι άπαντες θα βοηθήσουν, ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.

Ο Γκόραν Γιακόβιτς είπε: «Αισθάνομαι καλά που είμαι στα Χανιά, η ομάδα είναι πολύ καλή, το ίδιο και ο προπονητής με τους συνεργάτες του».

Ο Λευτέρης Μανίκος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία ομάδα όπως ο Α.Ο. Χανιά. Είναι μία ιστορική ομάδα και έχει πολύ κόσμο που τον στηρίζει. Για μένα είναι πρωτόγνωρα η διαδικασία και τα συναισθήματα, γιατί δεν έχω ξαναπαίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σεροπιάν που με στήριξε, με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα».

Ο Γιάννης Βαρουξάκης τόνισε: «Η ομάδα άλλαξε κατηγορία και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνατότητες. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους που με στήριξαν να έρθω στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα και αυτό φαίνεται καθημερινά, εγώ προσπαθώ να ενσωματωθώ και να κάνω το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Μοντρούκιο υποστήριξε: «Είμαι ευχαριστημένος, γιατί ο κόσμος των Χανίων είναι θερμός και σκέφτομαι να πάνε όλα καλά. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θα τα πάω καλά με τον προπονητή, θα δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα».

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, Νεκτάριος Λεφάκης, είπε: «Όπως βλέπετε γίνονται μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα και για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται είναι από ταλαντούχοι έως μεγαλύτερης ηλικίας. Είμαστε σίγουροι και πεπεισμένοι ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Όσον αφορά τα διοικητικά, η κατάσταση είναι ρευστή και μεταβατική όμως όλα δουλεύουν ρολόι. Η μεταβατική αυτή κατάσταση θα σταματήσει σύντομα και θα έχουμε κανονικό συμβούλιο. Και η παλιά διοίκηση και αυτή που θα έρθει, κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να πω στους φιλάθλους να μείνουν ήσυχοι γιατί τα καλύτερα έρχονται. Η ομάδα θα ενισχυθεί και άλλο με μεταγραφές, αριθμό παικτών δεν μπορώ να σας πω, θα κάνουμε όμως ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής».

Στο περιθώριο της παρουσίασης, τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα το μέλος, κ. Μάρκος Ρεϊσάκης. Το έργο που του απονεμήθηκε φιλοτέχνησε η κ. Αλεξία Σχετάκη. Την απονομή έκανε η κυρία Μαρία Ζαβιανέλη

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep