Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο... διεθνής Αστέρας

Ο Αντώνης Πριόνας έδωσε συνέντευξη σε ιταλικό μέσο για το πρότζεκτ του Αστέρα Μαγούλας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Δυτικής Ατττικής παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα σχετικά με την παρουσία του Αστέρα Μαγούλας στη Football League. Φυσικά, ρωτήθηκε για το δίκτυο σκάουτινγκ που έχει δημιουργήσει, αλλά και για τη συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Ίσσαρη και τον μάνατζερ, Αλεσάντρο Ίσο.

Το flnews.gr σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του Αντώνη Πριόνα...

Για τις τρεις ανόδους σε τέσσερα χρόνια ανέφερε:

«Καθημερινά προσπαθούμε να βελτιωθούμε στην οργάνωση και την τακτική. Στόχος μας είναι παρά το περιορισμένο μπάτζετ να έχουν οι ποδοσφαιριστές μεγάλες φιλοδοξίες, ώστε να κάνουν το βήμα για τη Super League. Τα δύο τελευταία χρόνια, τέσσερις πήραν μεταγραφή στη μεγάλη κατηγορία. Ένα άλλο μυστικό είναι ότι οι αποφάσεις παίρνονται από λίγους ανθρώπους και άμεσα».

Για τον στόχο της επόμενης σεζόν:

«Να μείνουμε στην κατηγορία γρήγορα, ώστε να παίξουν και νέοι από τις υποδομές. Θα είναι ένα δύσκολο και μακρύ πρωτάθλημα, αλλά εργαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε».

Για τους πολλούς νεαρούς στο ρόστερ και αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα από τον μεγάλο ανταγωνισμό:

«Είναι δύσκολο να παίξουν όλοι άμεσα, αλλά αν μείνουμε γρήγορα στην κατηγορία, τότε θα πάρουν όλοι ευκαιρίες. Έτσι, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεταγραφή σε ομάδες της Super League και του εξωτερικού».

Για το αν κάποιο ταλέντο μπορεί να παίξει τώρα στην Ιταλία:

«Όχι ακόμα, αλλά σε ένα με δύο χρόνια, σίγουρα, κάποια παιδιά θα μπορούν να παίξουν στην Ιταλία ή σε άλλο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ, ώστε να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, να βελτιώσουν την τεχνική τους, την ποιότητά τους και τον χαρακτήρα τους. Είναι πολύ σημαντικό για τους ίδιους ότι θα παίξουν στη δεύτερη κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα»

Για το τμήμα σκάουτινγκ και τις μεταγραφές από την αγορά του εξωτερικού:

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει επαφές σε πολλές χώρες, με μάνατζερ και σκάουτ. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο πληροφοριών. Οι τελευταίες κινήσεις δείχνουν ότι είμαστε σε σωστό δρόμο, καθώς έχουμε φέρει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και έτοιμους να αντεπεξέλθουν στην ελληνική πραγματικότητα.

Ψάχνουμε «πεινασμένους» ποδοσφαιριστές, έτοιμους να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Το σκάουτινγκ είναι πολύ σημαντικό για να μεγαλώσει η ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Ίσσαρης έχει επαφές στην Ευρώπη και σε άλλες Ηπείρους. Φυσικά, για να γίνει μία μεταγραφή, προηγείται ανάλυση. Προσπαθούμε να μάθουμε πληροφορίες για την προσωπικότητά τους και αν μπορούν να εγκλιματιστούν και να αντεπεξέλθουν στο στυλ παιχνιδιού στην Ελλάδα. Τους τελευταίους μήνες συνεργαζόμαστε και με τον Αλεσάντρο Ίσα, ο οποίος μας έδειξε πώς να αναπτύξουμε το τμήμα σκάουτινγκ σε πολλές χώρες.

Για τη συνεργασία όλων των παραπάνω τόνισε:

«Λειτουργούμε όπως μία οικογένεια. Πρέπει να μοιράζεσαι ιδέες, να δουλεύεις καθημερινά προς την ίδια κατεύθυνση. Αντιμετωπίζουμε με τον Νίκο Ίσσαρη όλα τα προβλήματα, προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή λύση και να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν υπάρχουν μυστικά. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια. Μόνο έτσι μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα που θες».

Last modified onΚυριακή, 25 Μάιος 2014 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep