Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «καθάρισε» στο δεύτερο ο Γάζωρος

Ο Εθνικός νίκησε 3-2 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ωραία γκολ σημειώθηκαν στο φιλικό του Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Εθνικό Γαζώρου. Το σκορ άνοιξαν οι Σερραίοι, στο 10'. Ο Παπαβασιλείου έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Γαϊδαρτζή, ο οποίος με ωραίο πλασέ σκόραρε. Στο 39' ο Σακαλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Δύο λεπτά ργότερα, ωστόσο, ο Γάζωρος ξαναπήρε το προβάδισμα. Στο 41' λοιπόν ο Μουσικάκης έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Σκέριαντς, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ισοφάρισε πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους. Στο 44' ο Ζυρίδης σούταρε και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπαθανασίου. Στο 64' ο Ναστέφσκι με εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-2. Στο 85', ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι, αλλά δεν αξιοποιήθηκε.

ΓΑΖΩΡΟΣ: Παπαθανασίου, Νύρλος, Κουκόλης, Κωφοκότσιος, Χατζηδημητρίου, Μουσικάκης, Γαϊδαρτζής, Ναστέφσκι, Παπαβασιλείου, Τζούριτς, Σκέριαντς. Έπαιξαν και οι: Κοσμίδης, Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μεντής, Πολύζος, Μπαλασιώρης, Νέδος, Σουκάντος. Στην αποστολή ήταν και ο Χατζηγιαννάκης, αλλά δεν αγωνίστηκε.

ΗΡ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ηλιάδης, Παπαϊωάννου, Γκιαούρης, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Δάλλας, Ζυρίδης, Αλεξόπουλος, Ξανθόπουλος, Αθανασιάδης, Βεϊδαμενίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αλεξανδρίδης, Δαδάνας, Ζαχαριάδης, Ζιάκας, Χατζηπαπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Παρσόπουλος.

Last modified onΤετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep