Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σεροπιάν: «Κινήσεις ουσίας»

Ο ΑΟΧ θα κάνει ακόμη δύο με τρεις μεταγραφές, όπως αποκάλυψε ο Μουράτ Σεροπιάν.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι έχουν γίνει μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, ενώ τόνισε ότι ο ΑΟΧ βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα «Χανιώτικα Νέα»:

Για την προετοιμασία: «Έχουμε συμπληρώσει 40 μέρες δουλειάς και τα παιδιά μόλις προχθές πήραν το πρώτο τους ρεπό. Με διπλές προπονήσεις και σκληρή δουλειά. Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχουμε δώσει δύο αρκετά δυνατά φιλικά, με ταξίδια αυθημερόν όπου αγωνίστηκε μεγάλος αριθμός παικτών. Νομίζω ότι είμαστε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει ομοιογένεια, που βασίζεται στον περσινό κορμό των παικτών που είχαμε. Δουλεύουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διάφορα κομμάτια τακτικής και λειτουργίας προσθέτοντας καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι μας, έχοντας τη βοήθεια των καινούργιων παιδιών που ήρθαν στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Μέχρι στιγμής είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα παιδιά που έχουμε αποκτήσει. Νομίζω ότι πραγματικά ήταν κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε ακόμα 2-3 κομμάτια για να ολοκληρωθεί το παζλ και να πούμε ότι θα είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep