Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να κάνουμε ανταγωνιστικό σύνολο»

Να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο θέλουν στον Τύρναβο, όπως τόνισε ο Κώστας Κουρτεσιώτης.

Ο παίκτης της θεσσαλικής ομάδας μίλησε για την προετοιμασία, τους νεαρούς παίκτες και τους λόγους που είπε το «ναι» και φόρεσε τη φανέλα του Τυρνάβου.

Αρχικά είπε: «Φέτος στην ομάδα έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια. Ο Τύρναβος μετά από αρκετά χρόνια βρίσκεται και πάλι στην Β΄ Εθνική, το οποίο είναι κάτι πολύ μεγάλο για τον Νομό της Λάρισας, μια πόλη δηλαδή 20.000 κατοίκων να εκπροσωπεί έναν ολόκληρο και τόσο μεγάλο Νομό στην Β΄ Εθνική. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, μια καλή δουλειά και ευελπιστούμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Σας αγχώνει το ότι είστε οι μοναδικοί εκπρόσωποι του Νομού μας στην Β΄ Εθνική κατηγορία;

«Εντάξει, δεν θα το έλεγα. Είμαστε κάποια έμπειρα παιδιά. Υπάρχουν και από πίσω ορισμένα ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα και θεωρώ πως θα κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας».

Βλέπεις τον εαυτό σου ως δάσκαλο για τα νεαρότερα παιδιά στην ομάδα;

«Ε ναι σίγουρα. Τα μικρότερα παιδιά μας βλέπουν εμάς τους μεγαλύτερους σαν ποδοσφαιρικούς πατέρες».

Έχεις περάσει από αρκετά και «μεγάλα» σωματεία της χώρας μας. Πως βλέπεις την ομάδα του Τυρνάβου;

«Η ομάδα αγωνιζόταν πολλά χρόνια στην Γ΄ και στην Δ΄ Εθνική. Τώρα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Θα πρέπει να αλλάξουν εντελώς φιλοσοφία και η ομάδα να λειτουργήσει επαγγελματικά, κάτι το οποίο και γίνεται, διότι υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στην ομάδα, τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Αρχικά «κλωτσούσες» στην μεταγραφή σου. Τι ήταν αυτό που σου είπε εκείνο το απόγευμα ο πρόεδρος και σε άλλαξε γνώμη και ήρθες στην ομάδα;

«Έχω μάθει για τον πρόεδρο πολύ καλά πράγματα. Υπάρχει έξω στην πιάτσα, ένα πολύ καλό όνομα για τον πρόεδρο και γενικά για την ομάδα του Τυρνάβου και η μεταξύ μας κουβέντα που έγινε ήταν αυτό που με κέρδισε και με έφερε στον Τύρναβο».

πηγή: arenalarissa.gr

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep