Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» με νέα πρόσωπα

Με αρκετά νέα πρόσωπα και με όρεξη για δουλειά έγινε σήμερα (13/8) η πρώτη του Πανηλειακού. Ανακοινώθηκε ο Καραπετσάς, χάλασε του Βοσκόπουλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Football League, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και παρουσία του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον Πέτρο Δημητρίου, σύσσωμης της διοίκησης και τουλάχιστον 500 οπαδών της ομάδας, που άναψαν καπνογόνα και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα. Με κόκκινες φανέλες και μαύρα σορτσάκια εμφανίσθηκαν οι παίκτες, που εντυπωσίασαν με τις καινούργιες τους εμφανίσεις. Πριν την προπόνηση, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πύργου, σεβασμιότατο Αναστάσιο, που έστειλε τις ευχές του για υγεία, προκοπή και ευημερία.

Μοναδικός απών από την πρώτη ήταν ο Δημήτρης Μπράβος, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμη, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του 23χρονου μέσου, Θοδωρή Καραπετσά, μία μεταγραφή την οποία σας είχε προαναγγείλει πρώτο το flnews. Απεναντίας, δεν προχώρησε η απόκτηση του πρώην αμυντικού της Παναχαϊκής, Γιάννη Βοσκόπουλου.

Αύριο (14/8) αναμένονται στον Πύργο οι Βιγιαφάνε, Διαμαντόπουλος, αλλά και τουλάχιστον έξι ξένοι παίκτες, που θα δοκιμαστούν από τον Δημητρίου. Άπαντες θα ενσωματωθούν με την ομάδα, η οποία σημειώνεται ότι θα προπονείται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα μέχρι την προσεχή Κυριακή (18/8). Τη Δευτέρα (19/8), η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το πρωί της Τετάρτης (14/8), οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει για τους υπό δοκιμή παίκτες: «Πριν από τις δοκιμές, οι νεαροί ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις προπονήσεις, θα πρέπει, ή να περάσουν από τα γραφεία του Πανηλειακού (Κολοκοτρώνη 1, 4ος όροφος, Πύργος), ή να επικοινωνούν με τα γραφεία του συλλόγου (26210 34649), όπου οι κ.κ. Αμπατζή και Μπακαλοπούλου βρίσκονται καθημερινά (από 10.00 πμ έως 3.00 μμ).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές (ΜΟΝΟ γεννηθέντες τα έτη 1996-1997) θα πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμο τους, την ηλικία τους και το τηλέφωνο τους».

Μητροπολίτη Πύργου, σεβασμιότατο Αναστάσιο, που έδωσε και αυτός τις δικές του ευχές για υγεία, προκοπή και ευημερία
Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep