Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ νέων στην «πρώτη»

Με Τζέκο, Μελισσά, Πολυχρονάκη, Σταματέρη η πρώτη προπόνηση του Φωκικού.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (08/08) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Φωκικού, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σίμο Παπαδημητρίου να παρουσιάζει τον νέο τεχνικό, Γιώργο Κούτση και τον γυμναστή, Ηλία Σορώκο και να μιλά στους παίκτες, τονίζοντάς τους πως πρέπει να αγαπήσουν την ομάδα.

Από πλευράς νεοαποκτηθέντων έδωσαν το «παρών» οι Τζέκος, Μελισσάς, Πολυχρονάκης και Σταματέρης. Παράλληλα, υπήρξαν και προσθήκες νέων. Προωθήθηκαν οι Ταξιάρχης Κυριάκης, Μιχάλης Κλήμης, ενώ αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας, Θανάσης Γκιμούσης από τον ΑΟ Γλυκών Νερών, ο Λιέση Ορέστ, αμυντικός από την Ελάτεια και ο Θανάσης Καραμπελούσης από το Χρυσό Σερρών.

Παραμένουν από το περσινό ρόστερ οι Σκαρίμπας, Γουόρντεν, Θέος, Ζαχαρόπουλος, Κοντογεώργος και Γεωργουσόπουλος ενώ γίνονται συζητήσεις με τους Εσονο και Καραπέτσα. Σύμφωνα με την ΠΑΕ θα αποκτηθούν 8 ακόμα ποδοσφαιριστές και 3 ξένοι. Από την Παρασκευή (09/08) ξεκινούν κανονικά οι πρώτες προπονήσεις σε Χρισσό και Ιτέα καθώς οι εργασίες στο γήπεδο της Άμφισσας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί προς το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένονται βελτιώσεις και στον περιβάλλοντα χώρο και σε αυτό των αποδυτηρίων.

 

Τέλος, τέθηκαν σε κυκλοφορία τα διαρκείας της ομάδας για τη σεζόν 2013- 2014 που ξεκινούν από τα 150 ευρώ και περιλαμβάνουν αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλου καθώς και φιλικά, ενώ εμπεριέχουν και οικονομική ενίσχυση προς τον Φωκικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε άλλωστε από τους φιλάθλους να προμηθευτούν όλοι από ένα διαρκείας στηρίζοντας την ομάδα της Άμφισσας για να πετύχει φέτος κάτι καλύτερο από πέρσι.

 

Last modified onΠέμπτη, 08 Αύγουστος 2013 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep