Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λάμπρου: «Συνεχώς καλύτεροι»

Ο Γιώργος Λάμπρου τόνισε ότι ο Ηρακλής Ψαχνών θα συνεχίσει τη δουλειά και θα γίνεται συνεχώς καλύτερος.

Ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας μίλησε για το φιλικό με την Κ20 του Ατρομήτου, την προετοιμασία, αλά και το ρόστερ της ομάδας, τονίζοντας ότι αυτό έχει κλείσει.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λάμπρου:

«Κάναμε μία καλή προπόνηση, έχουμε μόλις 8 ημέρες προετοιμασίας. Στόχος μας είναι πρώτον να αποκτούμε συνοχή και ομοιογένεια και δεύτερον να περνάμε θέματα τακτικής που δουλεύουμε. Κάναμε καλή προσπάθεια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Έχουμε ακόμη 6-7 εβδομάδες, αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Έχουμε δρόμο , θα γινόμαστε συνεχώς και καλύτεροι. Ο αριθμός των παικτών είναι αυτό που θέλουμε, γύρω στους 27 παίκτες. Είμαστε 21-22, θα έχουμε και κάποιους εκπαιδευόμενους για να δώσουμε ευκαιρίες. Θα αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Για τη μεταγραφή του Τάσου Τριανταφύλλου: «Περιμένουμε γκολ. Ο Τάσος είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, θέλαμε επιθετικό. Θα ενσωματωθεί από Δευτέρα, θα δουλέψουμε, νομίζω ότι με τον Τάσο κλείσαμε τις μεταγραφές. Δουλειά».

Ο γενικός αρχηγός, Κώστας Γκαλούφας τόνισε: «Κατά 99% αυτό θα είναι το ρόστερ. Ένας μεσοεπιθετικός θα μας απασχολήσει, αλλά μετά την προετοιμασία. Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε , η ομάδα θέλει πολλή δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και από το τεχνικό τιμ και συνεχίζουμε με ταπεινότητα. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει και με τα διαρκείας, γιατί γίνεται τιτάνια προσπάθεια από εμάς. Ο κόσμος των Ψαχνών και γενικότερα της Εύβοιας πρέπει να ανταποκριθεί περισσότερο».

Ο Ταουόνκα Τσιμότζι δήλωσε: «Είναι ευχαρίστησή μου που είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Ηρακλής. Ελπίζω με την προσθήκη στην ομάδα να τη βοηθήσω να πάρει την άνοδο. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα με νεαρούς, αλλά και έμπειρους παίκτες. Η εμπειρία και τα νιάτα θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει μία καλή ισορροπία, ώστε να κάνει κάτι καλό όπως η άνοδος στη Super League».

Ο Ντανιέλ Γκμπαγκουϊντί είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και ελπίζω να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος».

 

Να σημειωθεί ότι η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Βέρμιο, όπου θα διεξαχθεί για εννέα ημέρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Την αποστολή ακολούθησαν ο γενικός αρχηγός, Κώστας Γκαλούφας, ενώ θα ακολουθήσουν και μέλη της Διοίκησης. Στην αποστολή είναι και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Last modified onΔευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 10:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep