Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Έτοιμοι, όταν πρέπει»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του Ηρακλή εμφανίστηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός σχολίασε μετά το 1-1 με τον Πιερικό στο Μπάνσκο: «Μετά από αρκετές μέρες προπονήσεων, είδα αρκετά σήμερα. Είδα αυτά που ήθελα να δω. Δεν περίμενα να έχουμε καλή εμφάνιση. Είδα κάποια καλά στοιχεία και υπήρχαν κι άλλα που περίμενα και από πριν ότι θα πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε φέρει έμπειρους παίκτες και θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο του παιχνιδιού. Να πιέζουμε ψηλά, να έχουμε κατοχή. Δεν είχαμε αρκετή πίεση σήμερα, έγιναν λάθη στον χώρο του κέντρου. Στο πρώτο μέρος είχε και αρκετή ζέστη. Στο β' μέρος είχαμε ευκαιρίες. Γενικώς, ήταν αυτό που ήθελα να δω. Υπήρχε και αρκετή κούραση στην ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά.

Mε το σημερινό φιλικό ήθελα να "σπάσουμε" τον ρυθμό από τις δυνατές προπονήσεις που κάνουμε καθημερινά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν είχαμε και κάποιο τραυματισμό. Συνεχίζουμε τη δουλειά, έχουμε καιρό για να φθάσουμε εκεί που θέλω εγώ. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει να είμαστε».

 

Από την πλευρά του, ο Αλεξάνταρ Σίμιτς τόνισε: «Ήταν το πρώτο φιλικό. Μας βγήκε πάρα πολύ η κούραση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιους συνδυασμούς. Στο δεύτερο δεν παίξαμε και τόσο πειστικά. Το αποτέλεσμα δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 04 Αύγουστος 2013 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep