Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ηρακλής για πρωταθλητισμό»

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας μίλησε για τον στόχο της ανόδου στη Super League.

Ο παίκτης του Ηρακλή παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους του «γηραιού», την προετοιμασία στο Μπάνσκο, τον Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Μπουκουβάλα στην ιστοσελίδα «BlueArena»:

-Μιχάλη, ήρθες σε μια ομάδα με υψηλές προσδοκίες, πως αισθάνεσαι, τώρα που συμμετέχεις και στις πρώτες προπονήσεις;

«Πράγματι, ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με υψηλές προσδοκίες. Είναι μια ομάδα γεννημένη για να κάνει πρωταθλητισμό. Γι' αυτό και είμαι εδώ. Επειδή οι στόχοι του συλλόγου συμπίπτουν με τους δικούς μου και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

-Σε σχέση με πέρσι, ο Ηρακλής είναι μια καινούργια ομάδα. Τι θεωρείς ότι μπορεί να πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα;

«Θα το πω απλά. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιβάλλει τον ρυθμό της στο γήπεδο. Έχει τους παίκτες για να το πετύχει και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει».

-Πως είναι οι ρυθμοί των προπονήσεων στο Μπάνσκο;

«Έχουμε συνηθίσει από τέτοιες προπονήσεις. Ασφαλώς και ο κάθε γυμναστής έχει έναν δικό του τρόπο εκγύμνασης, έναν δικό του ρυθμό τον οποίο και εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε».

-Οι στόχοι του Ηρακλή φέτος;

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ηρακλής. Είναι μια ομάδα που έχει γεννηθεί για να κάνει πρωταθλητισμό. Ξεκάθαρα λοιπόν, ο φετινός στόχος είναι η άνοδος και στο τέλος πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

-Αισθάνεσαι καθόλου πίεση για τα αποτελέσματα, αλλά και για την υλοποίηση του στόχου;

«Κοιτάξτε η πίεση μπορεί να έχει πολλές μορφές. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να έχουμε ένα δημιουργικό άγχος, το οποίος δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας».

-Για την συνεργασία σας με τον Σίνισα Γκόγκιτς θέλεις να προσθέσεις κάτι;

«Νομίζω ότι ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμάς, τι ακριβώς θέλει να βγάλει από την ομάδα. Είμαστε εδώ λοιπόν, για να εκτελέσουμε εντολές. Το κλειδί είναι να αποκτήσουμε άμεσα ομοιογένεια, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος Τώρα, σ' ότι αφορά τον κ. Γκόγκιτς, ασφαλώς και πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα τόσο ως παίκτης και ως προπονητής και εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ γιατί συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έρθω στην ομάδα. Επιπλέον, μας δίνει ενέργεια και συμμετέχει μαζί μας στις ασκήσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

-Είναι ο Ηρακλής το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σου;

«Ο Ηρακλής είναι μια από τις πέντε – έξι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ασφαλώς και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου».

-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν στο παιχνίδι σου;

«Μ' αρέσει να ανεβαίνω και δεν το κρύβω. Το επιθετικό ποδόσφαιρο μου αρέσει, όπως αρέσει και σε όλο τον κόσμο. Τώρα το που θα παίξω, είναι και θέμα του προπονητή. Η βασική μου θέση είναι δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά θα παίξω όπου μου ζητηθεί».

-Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και να ανέβει κατηγορία. Να είναι σίγουρος ο κόσμος, ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο από τον καθένα».

Last modified onΣάββατο, 03 Αύγουστος 2013 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep