Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κατσαβάκης: «Και άλλες μεταγραφές»

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι ο Εθνικός Γαζώρου θα ενισχυθεί.

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών μίλησε για τα όσα αποκόμισαν οι παίκτες του από το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ έκανε λόγο και για ενίσχυση του συλλόγου.

Ο Μάκης Κατσαβάκης είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την τιμή που μας έκανε να μας καλέσει και να παίξουμε στην Τούμπα. Όσο κρατούσαμε ισορροπία στις γραμμές, καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ και δεν κινδυνεύσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν το είχαμε αυτό, κάναμε αλλαγές, δεχθήκαμε πίεση, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο πιεστικός, έβαλε το γκολ σε μία στιγμή που είχαμε έξω τον Μερεσιώτη. Θα κάνουμε και μερικές μεταγραφές ακόμη».

Δηλώσεις έκανε και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος: «Σίγουρα δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τέτοιο φιλικό. Όσο είχαμε τρεξίματα αντέξαμε. Μη ξεχνάμε πως η ομάδα βρίσκεται ακόμη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχει πολύ χρόνο ακόμη για να ετοιμαστεί, περιμένει και μεταγραφές. Νομίζω πως γενικά κάναμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση και όσο αντέξαμε ήμασταν και αρκετά ανταγωνιστικοί, δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να μας κάνει πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα πάνω από όλα ήταν μία σπουδαία εμπειρία για τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε και αγωνίστηκαν».

Last modified onΣάββατο, 10 Αύγουστος 2013 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep