Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ματιές στο εξωτερικό

Ο Εθνικός Γαζώρου κοιτάζει και την ξένη αγορά για την απόκτηση παικτών.

Οι μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα των Σερρών συνεχίζονται και σύμφωνα με τη διοίκηση υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση του ρόστερ ακόμη και με παίκτες από το εξωτερικό. Ο Εθνικός Γαζώρου θα κινηθεί τουλάχιστον για την απόκτηση τριών- τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Πάντως, η στελέχωση της Κ17 συνεχίζεται, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τέσσερις παίκτες: «Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει την στελέχωση της Κ17 με τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον Π.Ο.Σ. 2000. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 16χρονο, αμυντικό, Στέργιο Κωνσταντίνου, τον 17χρονο, μεσοεπιθετικό, Γιάννη Παπίτσα, τον 16χρονο, μέσο, Κώστα Ζίφκο και τον 15χρονο, μεσοεπιθετικό, Άρη Αναστασιάδη.

Μετά την συμφωνία, στην οποία ήρθαν η διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου με την διοίκηση του Π.Ο.Σ. 2000, συναντήθηκαν σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του SportVillage, o Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καλαποτλής, ο Γενικός Αρχηγός, Θόδωρος Άγγος και ο Γενικός Αρχηγός Κ17, Αθανάσιος Τάσιος με τον πρόεδρο του Π.Ο.Σ. 2000 Ανέστη Αναστασιάδη και τους προπονητές του Σωματείου για να υπογράψουν την απόκτηση των παραπάνω ποδοσφαιριστών».

 

Last modified onΠέμπτη, 01 Αύγουστος 2013 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep