Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κολίτσι διετίας

Στον Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται ο Ανδρέας Κολίτσι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει έπειτα από πέντε χρόνια στον «γηραιό» και με δηλώσεις του υποσχέθηκε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κολίτσι Ανδρέα για τα επόμενα δυο (2) χρόνια. Ο 27χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ, όπου και αγωνίστηκε για τρεις αγωνιστικές περιόδους (2006-2009). Ακολούθησαν ο Ολυμπιακός Βόλου (2009-10) και ο Οδυσσέας Κορδελιού (2010-11). Το 2011 φόρεσε την φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ πριν επιστρέψει στον ΗΡΑΚΛΗ αγωνίστηκε με τα χρώματα της KS Flamurtari Vlorë (2012-13)».

Ο Ανδρέας Κολίτσι, ο οποίος θα αγωνίζεται με το νούμερο 86 στη φανέλα του, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στον Ηρακλή μετά από πέντε χρόνια. Υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου και μέσω της δουλειάς μου να δείξω τις ικανότητές μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος».

Last modified onΠέμπτη, 01 Αύγουστος 2013 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep