Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» με ελπίδες στον Τύρναβο

Ο Τύρναβος πραγματοποίησε τη Δευτέρα (29/7) την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Παρουσία περίπου 100 φίλων του και 21 παικτών, ο Τύρναβος έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κάτω από πολύ ζέστη, αλλά και με την ελπίδα για καλή αγωνιστική παρουσία, οι νεοφώτιστοι στη Β' Εθνική ξεκίνησαν τις προπονήσεις.
Ο μεγαλομέτοχος, Βασίλης Μπρέζας, είπε: «Καλή χρονιά σε όλους θέλω να ευχηθώ και πιστεύω πως για εμάς θα είναι μια χρονιά πολύ καλή. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».
Ο πρόεδρος Αχιλλέας Δόκος ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και με τη βοήθεια του θεού να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Θα έχουμε σίγουρα δύσκολο έργο, αλλά πιστεύω όλοι να σταθούμε αντάξιοι στις απαιτήσεις. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και κάνουμε κάλεσμα σε όλους του φιλάθλους της Λάρισας και του Τυρνάβου να είναι στο πλευρό μας».
Από την πλευρά του ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, σημείωσε: «Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία πάνω απ’ όλα. Έχουμε όρεξη, διάθεση και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο! Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να δούμε τι θα πετύχουμε. Είναι λυπηρό που η ΑΕΛ δεν θα είναι στη Β’ Εθνική, εμείς παρόλα αυτά έχουμε κάνει το προγραμματισμό μας και συνεχίζουμε».
Ακολούθησαν οι δηλώσεις των παικτών
Πέτρος Καραναστάσης: «Είμαι χαρούμενος που ξαναγύρισα σπίτι μου. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Όλοι θα παλέψουμε για να έρθουν οι επιτυχίες στην ομάδα».

Κώστας Κουρτεσιώτης: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στο ρόστερ του Τυρνάβου. Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους και ελπίζω όλα να πάνε καλά».
Σωκράτης Ευαγγέλου: «Νιώθω χαρούμενος που ανήκω στη ομάδα του Τυρνάβου. Από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου που με πλησίασαν έδειξαν το πόσο με θέλουν. Θέλω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».
Κώστας Σκούπρας: «Η φετινή χρονιά να είναι εποικοδομητική για τον Τύρναβο. Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».
Σάκης Τέλλος: «Πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep