Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιο κοντά σε Ιορδανίδη

Ο Γιώργος Ιορδανίδης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πιερικό. Ο Γιώργος Ιορδανίδης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πιερικό.

Ο Πιερικός συνεχίσει τις συζητήσεις με τον Γιώργο Ιορδανίδη, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Κατερίνης.

Ο 24χρονος αμυντικος μέσος είχε συνεργαστεί την προηγούμενη σεζόν με τον Γιώργο Φοιρό στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και είχε τελειώσει τη σεζόν με 6 γκολ σε 27 συμμετοχές. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, όπου έκανε 17 συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ. Ο Ιορδανίδης αναμένεται να συμφωνήσει με τη διοίκηση τις επόμενες ημέρες και να μεταβεί στην Βουλγαρία ώστε να συναντήσει την αποστολή της ομάδας που έχει ήδη αναχωρήσει για το Μπάνσκο όπου θα μείνει συνολικά για δύο εβδομάδες. Οι κινήσεις της ομάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες, ανάλογα και με τα δείγματα που θα δώσει ο Πιερικός στα φιλικά ματς θα κινηθεί και για τις θέσεις που θέλει να καλύψει ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ των φετινών μεταγραφών της ομάδας της Κατερίνης.

Last modified onΚυριακή, 28 Ιούλιος 2013 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep