Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαμηλοί τόνοι στην «πρώτη»

Εκατοντάδες οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλαν μήνυμα στήριξης στην πρώτη της ομάδας.

Οι οπαδοί της Αναγέννησης έδωσαν βροντερό παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, χειροκρότησαν και υποδέχθηκαν με συνθήματα τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Σύσσωμη και η διοίκηση του συλλόγου στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Η προπόνηση περιελάμβανε οικογενειακό διπλό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή και των παικτών:

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Καλωσορίζω τους παίκτες σε μία δύσκολη κατηγορία, όπως είναι η Β΄ Εθνική. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο που έχουμε χαράξει εδώ και δύο χρόνια, δείχνουμε εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, στα παιδιά που οδήγησαν τα δύο χρόνια την ομάδα στη Β΄ Εθνική θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής. Αν γίνει ένας όμιλος 23-24 ομάδων, η Αναγέννηση θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ή δύο ακόμη παικτών».

Σωκράτης Μπουντούρης: «Αλλάζουμε κατηγορία, οι προσδοκίες μεγαλύτερες από όλη την πόλη, της διοίκηση, των ποδοσφαιριστών. Στόχος να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, που θα μάχεται σε όλα τα παιχνίδια, θα παίζει ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε νέα ταλέντα της περιοχής μας για να γίνει η ομάδα όπως την ονειρεύεται κάθε Καρδιτσιώτης πολίτης. Θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας όσο ψηλότερα γίνεται και να μας χειροκροτούν σε κάθε παιχνίδι».

Γιάννης Χλωρός: «Είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία και ο κόσμος που θα έρχεται να μένει ευχαριστημένος. Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε μία ομάδα δυνατή σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία. Είναι σαν να έχω έρθει σπίτι μου».

Περικλής Μπουσινάκης: «Η Αναγέννηση είναι ιστορικό σωματείο. Κάθε αντίπαλός μου και συμπαίκτης μου θα ήθελε να παίξει εδώ. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Θα θέλαμε να είναι όσο γίνεται περισσότεροι δίπλα μας και θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Σωτήρης Κόκκινος: «Ελπίζω να είμαστε καλοί και να πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Πάνω από όλα η ομάδα και μετά εμείς οι παίκτες».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep