Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανησυχητική σιγή

Η σιγή των τελευταίων ημερών δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία στους οπαδούς της ΑΕΛ για το μέλλον της ομάδας και την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Η σιγή των τελευταίων ημερών δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία στους οπαδούς της ΑΕΛ για το μέλλον της ομάδας και την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΛ παραμένει δέσμια των οικονομικών προβλημάτων της που ήρθαν παράλληλα με την κρίση και έχουν φέρει την ομάδα σε ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια της ιστορίας της.

Η σιγή των τελευταίων ημερών φανερώνει πως όλες οι πλευρές έχουν οδηγηθεί σε ένα «ενορχηστρωμένο» αδιέξοδο, όπου δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για κανέναν και παράλληλα δεν υπάρχουν σαφείς σκέψεις και διεργασίες για κανένα από τα δύο ενδεχόμενα που έχουν εμφανιστεί. Η λύση της συγχώνευσης δεν είναι αποδεκτή από την κοινωνία της πόλης, αλλά παράλληλα τα οικονομικά ανοίγματα δεν δίνουν πολλά περιθώρια σε καιρούς οικονομικής κρίσης για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και παράλληλα να βρεθούν και οι 500.000 ευρώ της εγγυητικής επιστολής.

Τα περιθώρια για τις δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με την Football League είναι στις 25 Ιουλίου και δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα να βεβαιώσει πως έχει τα εχέγγυα για να το κάνει. Ο υποβιβασμός στην Ερασιτεχνική Γ’ Εθνική είναι ικανός να καθαρίσει τα χρέη της ΠΑΕ με τη διάλυση της, όμως, ο σχεδιασμός δεν δείχνει πως μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες και να ανέβει πάλι τα σκαλοπάτια, όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν.

Το δεδομένο είναι πως μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα έχουν ξεκαθαρίσει τα δεδομένα για τη συμμετοχή της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και φυσικά οι προθεσμίες θα πιέζουν ακόμη περισσότερο την ομάδα και τη διοίκηση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep