Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πανθρακικός στο 90'!

Φιλική νίκη με 1-0 επί της ΑΕ Ποντίων για τους Ακρίτες.

 

Με τον Γιάννη Γωνιάδη να σκοράρει στο 90' ο Πανθρακικός λύγισε (1-0) τη σθεναρή αντίσταση της ΑΕ Ποντίων σε φιλικό που διεξήχθη στην Κομοτηνή. Οι Ακρίτες δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, ωστόσο είχαν πείσμα και έφτασαν στο νικητήριο γκολ έστω και την ύστατη ώρα.

 

Το πρώτο μέρος κύλησε με τρεις καλές στιγμές. Οι δύο άνηκαν στους γηπεδούχους, που έφτασαν κοντά στο 1-0 με τους Μίνγκα και Σουλτανίδη. Η τρίτη είχε πρωταγωνιστή τον Κωνσταντινίδη, που λίγο έλειψε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα της Κατερίνης. Στην επανάληψη το σύνολο του Σάββα Παντελίδη, ναι μεν έβγαλε διάθεση κυνηγώντας το γκολ, έδειξε όμως συνάμα ότι προβληματίζεται απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των Ποντίων. Στο τέλος όμως η εμπνευσμένη ενέργεια του Βλάχου, που έδωσε την ασίστ στον Γωνιάδη, έλυσε τον γόρδιο δεσμό.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Σουλτανίδης, Στάθης, Μπαικαρά, Ουέλιγκτον, Χρήστου. Αγωνίστηκαν και οι: Σίμωσης, Σκλιοπίδης, Κουτσόπουλος, Μοσχάκης, Βαγγελόπουλος, Βλάχος, Γωνιάδης και Ρεκλείτης.


ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Κελπέκης, Σαββίδης, Χασιώτης, Δεληζήσης, Χιντζίδης, Τροίρης, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης, Λιόλιος, Πέντσας, Μουρατίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Μαλαμίδης, Παπατολίκας, Πετράκος, Τσιτλακίδης, Χιονίδης, Βαιδαμενίδης, Πανανός, Σάλτας, Παπαδόπουλος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep