Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:

«Ανταγωνιστικός Ηρακλής Ψαχνών»

Ο Γιώργος Λάμπρου μίλησε για την πρόκληση που λέγεται Ηρακλής Ψαχνών.

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Εύβοιας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από τη συμφωνία του με τους «πράσινους» στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας και αναφέρθηκε στον στόχο του Ηρακλή Ψαχνών την επόμενη χρονιά, αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αρχικά δήλωσε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν και μου εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση. Από την πλευρά μου θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους του. Είναι τιμή για μένα».

Για την ενίσχυση είπε: «Είναι σίγουρο ότι θα στηθεί μία νέα ομάδα. Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν, ενώ φέτος το μπάτζετ είναι μικρότερο. Έχουμε έρθει ήδη σε επαφή με παίκτες και εντός της εβδομάδας θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Σίγουρα θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές από την Εύβοια. Δίνουμε βάρος στην εντοπιότητα, αρκεί να εκτιμήσουμε ότι αξίζουν και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και με τον Τάκη Σπυρόπουλο, ώστε να μαζέψουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει από ταλέντα που θα βοηθήσουν μελλοντικά. Φυσικά, θα ενισχυθούμε και με έμπειρους».

Για τον στόχο της επόμενης σεζόν: «Η διοίκηση τον καθορίζει. Σίγουρα, να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα αρέσει στον κόσμο. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μια μεγάλη οικογένεια και έχει πετύχει περισσότερα από όσα περιμέναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ματς που έπρεπε να γίνει για κάποιους λόγους. Μέχρι τότε δεν θα έχουμε ομάδα. Θα απαρτίζεται από κάποιους νέους και ίσως υπό δοκιμή. Δεν θα έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία τότε».

 

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 01:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep