Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καμπανάκι» και διάψευση

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου προβλέπει... μαύρες ημέρες.

Ο Παπαδημητρίου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «fokikos.gr» τόνισε ότι ο Έρικ Γουόρντεν δεν έχει παραχωρηθεί στον Λεβαδειακό, παρότι οι Βοιωτοί τον ανακοίνωσαν πρόσφατα, ενώ προέβλεψε ότι η αδιαφορία που υπάρχει στην Άμφισσα θα έχει οδυνηρές συνέπειες.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Φωκικού δήλωσε: «Από τις 23 Ιουνίου που πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ομάδας μέχρι και σήμερα, 16 μέρες δηλαδή μετά, δεν έχει προκύψει καμία βοήθεια, καμία εξέλιξη, κανένα ενδιαφέρον, καμία ανταπόκριση. Προβλέπω ότι αυτό θα συνεχιστεί από εδώ και στο εξής με οδυνηρές συνέπειες για την ομάδα. Ο χρόνος τρέχει, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και εγώ απελπιστικά μόνος προσπαθώ να περισώσω ό,τι μπορώ».

Για τη μεταγραφή του Γουόρντεν, ο Παπαδημητρίου διέψευσε τη συμφωνία με τον Λεβαδειακό, ενώ και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που εκφράζει την επίσημη θέση της ΠΑΕ «κατέβασε» το σχετικό άρθρο με τις δηλώσεις του Αφρικανού, που ευχαριστούσε τους οπαδούς! Υπήρξε, μάλιστα, και ανακοίνωση από πλευράς Φωκικού σχετικά: «Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ επιθυμεί να διαψεύσει οποιαδήποτε πληροφορία ή ανακοίνωση που κάνει λόγο για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Eric Warden με την συγκατάθεση μας σε οποιαδήποτε ομάδα. Σεβόμενοι τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο κοινό της Άμφισσας και της Ελλάδος ότι δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια συμφωνία».

Φυσικά, δεν ρωτήθηκε για το ζήτημα του προπονητή. Το flnews.gr σας έχει ενημερώσει από τη Δευτέρα (08/07) ότι ο ίδιος δεν έχει καταλήξει ακόμα στον εκλεκτό.

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούλιος 2013 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep