Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μανίκας: «Αποχωρώ»

Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Γιώργος Μανίκας αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Μανίκας ζήτησε από όλους να στηρίξουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Παπαδόπουλο, όμως σημείωσε ότι αποχωρεί από το πόστο του και τόνισε: «Θα μιλήσει αυτός που φταίει για όλα. Για μένα ήταν καθήκον. Επειδή ασκείται κριτική θέλω να σας θυμίσω ότι πριν από ένα χρόνο και κάτι ήμασταν Α1. Ημασταν 15 μέλη στο ΓΣ κανείς από τους υπόλοιπους δεν δέχθηκε να βοηθήσει εμένα και τον Μπάμπη τον Χατζηχαραλάμπους.

Ο πρώτος που προτάθηκε να μπει υπεύθυνος στα οικονομικά ήταν ο Τσιργογιάννης και αρνήθηκε. Δύο μέρες μετά ήρθαν στη Μίκρα κάνανε προτάσεις για το αύριο του Ηρακλή. Δεν με ενοχλεί αυτό. Με ενοχλεί ότι δεν υπάρχει συσπείρωση. Ολοι ζούμε για τον Ηρακλή.

Είχαμε υποσχεθεί ότι το 49% θα το πάρει ο κόσμος. Και δώσαμε μόλις σε ευρώ 21.730. Κυρίως από παιδιά που παλεύουν με το μεροκάματο. Το κάλεσμα δεν ήταν στα λόγια. Έγιναν συναντήσεις με 90 άτομα. Ηταν γνωστά αυτά. Δεν το λέω για να ανοίξω κόντρα. Για να καταλάβουν τι σημαίνει στήριξη.

Δώσαμε βάσεις. Οι υποδομές είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Με προβλήματα φυσικά και θα τις δείτε σύντομα σε καλύτερο επίπεδο. Με πλάνο για τη συνέχεια. Η ομάδα είναι σ' ένα σημείο, που μόνο ομάδες της Σούπερ Λίγκας υπάρχουν. Το ποδόσφαιρο το διοικούν μάνατζερ. Δυστυχώς, μπήκανε και σε μας. Έγινα ασπίδα αυτού του ανθρώπου, που έχω δίπλα μου (σ.σ. Παπαδόπουλος). Ότι εχθρούς έκανα τους έκανα στο όνομα του Ηρακλή. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ακόμη και στη συνέλευση θα πούμε την αλήθεια. Εχω ξεκινήσει μία σειρά από μηνύσεις. Σύντομα θα τα δείτε. Όχι σ' αυτούς που ασκούν κριτική.

Οι οπαδοί στηρίξανε μέχρι τελευταία αγωνιστική. Υπάρχει και ένα όριο. Οποιος θέλει μπαίνει μέσα, βάζει το όνομα του μπροστά και λειτουργεί να δει πως είναι. Κατάντησαν τον Ηρακλή να γράφουν σχόλια στο facebook, αλλά όλοι απόντες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που εργάζονται με ελάχιστα χρήματα, πολλές ώρες.

Εγώ θα αποχωρήσω από την διοίκηση, γιατί επαγγελματικά δεν αντέχω άλλο. Εχω παρατήσει πολλά πράγματα. Αυτό που έχω αναλάβει εγώ είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο. Εγώ θα στηρίξω. Πάντα ήμουν στον Ηρακλή. Και πάντα μιλούσα. Δεν έκανα το κέφι κανενός δημοσιογράφου.

Προτιμούσαμε να έχουμε δικούς μας ανθρώπους έμπιστους και ικανούς. Εγώ δεν έπαιξα. Τα στεγανά είναι αρκετά καλά. Ο πρόεδρος έχει μάθει πολλά πράγματα. Ειλικρινά πρέπει να τον στηρίξετε. Η διάθεση του είναι μόνο μία, να ανεβεί ο Ηρακλής εκεί που πρέπει».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2013 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep