Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεινόπαπας: «Περιμένω την ΑΕΛ»

Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θανάσης Δεινόπαπας, μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το μέλλον του.

Ο Δεινόπαπας φιλοξενέθηκε στον ARENA FM 89,4 και μίλησε...

Για τις προηγούμενες ομάδες: «Ξεκίνησα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, ήρθε η μεταγραφή στον Αγροτικό Αστέρα και στη συνέχεια το βήμα στη Κέρκυρα. Ακολούθησε η Αναγέννηση Επανομής και φέτος η Λάρισα με την οποία έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ καλές ομάδες. Ξεχώρισα τη Καλλονή, νομίζω όμως ότι υπήρχε ανταγωνισμός και το ενδιαφέρον παρέμεινε μέχρι το τέλος».
Για την ΑΕΛ: «Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ, ξεκίνησαμε με διαφορετικούς στόχους όμως τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα περιμέναμε. Σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε κάτι που μας στοίχησε και τελικά δεν μπορέσαμε να μπούμε στα πλέι-οφ».
Για το μέλλον του: «Σίγουρα θέλω να κάνω ακόμα ένα βήμα παραπάνω, όμως το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη. Περιμένω να δω τι θα γίνει με την ΑΕΛ και βλέπουμε. Σίγουρα η Σούπερ Λίγκα είναι ο στόχος μου, είναι αυτό που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής, αλλά είναι και οι συγκυρίες».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 23:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep