Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τιμή μου να μείνω»

Ο Μανώλης Λιαπάκης ευχήθηκε να λυθούν γρήγορα τα προβλήματα της ΑΕΛ.

Ο αμυντικός μέσος της θεσσαλικής ομάδας έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «aelole.gr» και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στους «βυσσινί». Αρχικά δήλωσε: «Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους. Ο μόνος στόχος ήταν η άνοδος και δεν τον πετύχαμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε ένα καλό σερί, αλλά ήμασταν και άτυχοι.

Η ΑΕΛ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα εκπληκτικό γήπεδο, έχει έναν υπέροχο κόσμο και είναι πολύ άσχημο που δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε μαζί του την άνοδο»

Για την πορεία στο πρωτάθλημα είπε: «Ήμασταν και άτυχοι, όπως στους αγώνες με Παναιτωλικό και Παναχαϊκή. Πέρασαν πολλά εντός έδρας ματς ανεκμετάλλευτα. Σε κάποια ήμασταν πολύ καλοί, αλλά μας έλειπε το γκολ. Είχαμε και προβλήματα με τραυματισμούς, καθώς για να πετύχεις σε ένα πρωτάθλημα όπως το φετινό έπρεπε να έχεις διάρκεια και μεγάλο ρόστερ».

Για τον τραυματισμό του ανέφερε: «Με επηρέασε και, σίγουρα, δεν ήμουν αυτός που ήθελα. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να αγωνιστώ, αλλά με έφερε πίσω ο τραυματισμός μου».

Για την πίεση στην ΑΕΛ: «Μόνο που φοράς τη φανέλα της έχει πίεση. Σε κάποια σημεία ίσως μας επηρέασε και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω. Το ποδόσφαιρο, όμως έτσι είναι, χρειάζεται και η πίεση».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του: «Αν γίνει μία πρόταση από την ΑΕΛ το σκέφτεσαι. Τώρα η κατάσταση είναι περίεργη. Ακούγονται και γράφονται πολλά. Θα ήταν τιμή μου να έπαιζα στην ΑΕΛ. Έχει γίνει κουβέντα με κάποιες ομάδες, Θα δω τι είναι καλύτερο και θα αποφασίσω».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους οπαδούς: «Τους ευχαριστώ για τη συμπράστασή τους όλη τη χρονιά. Εύχομαι να κάνουν όση υπομονή μπορούν, γιατί δεν τους αξίζει να βλέπουν την ΑΕΛ στη Β’ Εθνική. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να τη δουν με λυμένα όλα τα προβλήματα και στο τέλος να χαμογελάσουν».

Last modified onΚυριακή, 16 Ιούνιος 2013 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep