Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν ο Σέγκος

Λύθηκε το συμβόλαιο του Μάριου Σέγκου στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο αρχηγός και επί μια πενταετία... σημαία του Ηρακλή Ψαχνών, Μάριος Σέγκος, συναντήθηκε την Παρασκευή (7/6) με τη διοίκηση της ομάδας της Εύβοιας και αποφασίστηκε να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, λίγες μέρες δηλαδή προτού εκπνεύσει αυτό και τυπικά. Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε ύστερα από προτροπή του ίδιου του παίκτη, προκειμένου να διευκολύνει την ΠΑΕ, που θα αναγκαζόταν μέχρι τέλη του μήνα να πληρώνει ΙΚΑ. 

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή και επί μια πενταετία αρχηγό της ομάδας μας ΜΑΡΙΟ ΣΕΓΚΟ στις συνεχόμενους ανόδους που πετύχαμε από την Δ΄ Εθνική μέχρι την FOOTBALL LEAGUE, τον οποίο ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό του, το πάθος και το ήθος που επέδειξε και του εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία».

Η συγκεκριμένη λύση συμβολαίου, πάντως, δεν έχει σχέση με αυτές που προηγήθηκαν. Ο πολύπειρος στράικερ είναι διατεθειμένος να μιλήσει την επόμενη εβδομάδα και να αναφερθεί σε πολύ σημαντικά ζητήματα, που θα κάνουν αίσθηση.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep